Henry könyve

nov 27, 2017 by

Henry könyve

The Book of Henry (2017) | Henry 11 évesen már felnőttként gondolkodik és érez, nem mellesleg pedig elképesztő műveltséggel bír, iskola után pedig a tőzsdén kereskedik. Ezt édesanyja, Susan alaposan ki is használja: teljesen Henryre bízza a pénzügyeket, sokszor még gyerekeiért sem ér oda időben, és legszívesebben videojátékozik vagy a barátnőjével iszik, amíg azok a leckét írják. Azonban amikor szomszédjuk kapcsán felmerül a pedofília vádja, és a köztiszteletben álló rendőr érinthetetlennek bizonyul, Henry elhatározza, hogy a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást – ehhez pedig Susannek is fel kell nőnie mellé…Szereplők: Lee Pace (David), Naomi Watts (Susan Carpenter), Jacob Tremblay (Peter Carpenter), Dean Norris (Glenn Sickleman), Jaeden Lieberher (Henry Carpenter), Maddie Ziegler (Christina Sickleman), Sarah Silverman (Sheila), Bobby Moynihan (John), Tonya Pinkins (Wilder igazgató)
Rendezte: Colin Trevorrow

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.