Mr. Pip

nov 18, 2017 by

Mr. Pip

Mr. Pip [2012]: Mr. Watts Új-Guinea-i egy szigetére, Bouganville-be utazik, ahol a helyi gyerekeket tanítja. Charles Dickens Szép remények című könyvét tanítja diákjainak, aminek főszereplője Mr. Pip nagy hatást gyakorol a gyerekekre. A polgárháború és a katonák kegyetlensége azonban lerombolja minden illúziójukat, amikor a katonák felkelőket keresve feldúlják a falut, azt gondolván, hogy ez a Mr. Pip a felkelők vezetőjének a neve… Lloyd Jones 2006-ban írta meg a Mister Pip regényt, az új-zélandi szerző könyvének megírásakor Charles Dickes Szép remények klasszikusa köré szőtte a cselekményt. A filmadaptáció forgatókönyvet Andrew Adamson, a Shrek és a Narnia krónikái alkotója írta le és a rendezői teendőket is bevállalta. 2011 nyarán forgatta le a filmet Hugh Laurie főszereplésével.

Egy kislány, akinek nagyon sokat kell szenvednie az életben, egy anya, aki még többet szenved, de az emberség mindennél többet jelent számára, egy bukott színész, aki valami jót akar cselekedni még az életben. Ha a pokol fenekén, akkor a pokol fenekén.

Lebilincselő és szívbemarkoló akotás!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.