A szökés II./5.

aug 11, 2017 by

A szökés II./5.

„Cím” Kincses térkép „Tartalom” → Debra rájön, hogy Tweener az egyik szökött fegyenc, de nem adja fel a rendőrségnek, futni hagyja. A Zsebes is megérkezik Utah-ba, és megszerzi a térképet a telekről, ahol a pénz lehet. Sucre Vegasba tart, hogy találkozzon Maricruzzal, de csak annak nővérével és Hectorral tud beszélni, akik kihívják a rendőrséget. Michael és Lincoln szintén eljutnak a kisvárosba, ahol a kincs van, de térkép híján nem tudnak tovább keresni, viszont ráakadnak a zsebesre. Kellerman egyre inkább Sara bizalmába férkőzik. Mahone rájön, hogy az egész menekülésnek a kulcsa a pénz, amit annak idején DB Cooper elásott… (Szinopszis) A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel. Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét. Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.