Damien „4”

Júl 3, 2017 by

Damien „4”

18+A sátán kegyeltje „Cím” A fenevad száma (The Number of a Man) „Tartalom” → Damien és Rutledge megpróbálják akadályozni Shay nyomozását. Simone-nak rendkívüli vallási látomása van, míg Shay sérülése meglepő fordulatot vesz… A sorozatban a már felnőtt Damien Thorn életét követhetjük nyomon, aki egy háborús fotográfus. Damien, az 1976-os Ómen c.film rejtélyes gyerekhőse, tudomást sem véve az őt körülvevő sátáni erőktől cseperedett fel. Munkája miatt élete rengeteg tragédiával van kikövezve, miközben üldözik őt rejtélyes múltjának feltörő emlékei is. Damien elkezd emlékezni és hinni a sorsában, hogy ő maga az Antikrisztus. (To bring the end to all God’s creation Satan’s own Son must rule over all nations as prophesied before.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Damien Thorn has to accept his destiny as a latter-day Antichrist.Despite his human nature and emotions, his diabolic origin would eventually prevail.)

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.