A szökés II./2.

Júl 3, 2017 by

A szökés II./2.

„Cím” Szabadítók „Tartalom” → LJ-t el akarják ítélni, ezért Lincoln és Michael elhatározzák, hogy megpróbálják kiszabadítani. Tbag egy állatorvossal visszavarratja a kezét, majd megöli a szakembert. C-note, Sucre és Abruzzi elválnak Michaeléktől. Tweener pedig szintén elindul Utah-ba, hogy megkeresse a pénzt, amit Westmoreland elásott. Egy diáklány-hoz csapódik, aki szintén oda készül. Bellicket és Pope igazgatót kihallgatja egy bizottság, majd előbbit kirúgják. Utóbbi pedig felmond. Bellick viszont meghallja, hogy vérdíj van a szökevények fején ezért azon gondolkodik egymaga is a nyomukba ered. LJ kiszabadítása közben Lincoln súlyosan megsérül és még a fiút sem tudja kimenteni a bíróságról… (Szinopszis) A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor. Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét. Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.