Emlékezz rám

máj 21, 2017 by

Emlékezz rám

lu_logo_256px1991-ben New York egyik metróállomásán egy éjjel a 11 éves Ally Craig végignézi, ahogy egy rabló mellkason lövi az édesanyját. Tíz évvel később Ally a New York-i Egyetem hallgatója, édesapjával, a megkeseredett rendőrrel, Neillel él. Tyler Hawkins 21 éves, élete értelmét vesztette, mióta ő talált rá imádott bátyja, Michael holttestére, miután az 22 éves korában öngyilkos lett. Tyler kapcsolata az apjával, a jómódú üzletember Charles-szal bátyja halála miatt igen feszült, a fiú folyamatosan lázad apja akarata ellen. Egy könyvesboltban dolgozik és közben a New York-i Egyetem óráira jár, bár nem iratkozott be. Tyler azért is haragszik apjára, mert az egyáltalán nem törődik legkisebb gyermekével, Caroline-nal és a kislány emiatt is súlyos beilleszkedési problémával küszködik az iskolában.

Egy éjjel az ittas Tyler és szobatársa, Aidan, verekedésbe keverednek az utcán, Tyler megpróbál segíteni néhány bajba jutott fiatalnak. A kiérkező rendőr, Neil, igazságtalanul jár el, ezért Tyler vitába keveredik vele. Válaszul Neil egy éjszakára börtönbe zárja a két fiút. Aidan egyik nap meglátja, hogy Neil kiteszi a lányát az egyetemnél, és bosszút forral, amibe Tylert is belerángatja. Ráveszi a fiút, hogy kezdjen el udvarolni a rendőr lányának, Allynek, csábítsa el, majd dobja ki a lányt. Tyler elkezd randizni Allyvel, s a két fiatal sok közös vonást fedez fel, többek között a szeretteik elvesztése is összeköti őket, s lassan egymásba szeretnek. Miután Ally Tylerrel tölti az éjszakát, és csak másnap megy haza, Neil mérgében pofon vágja a lányát.

Ally dühében összepakol és Tylerékhez költözik. Amikor Neil rájön, hol a lánya, betör Tyler lakásába, s összeverekedik a fiúval. A dühös Tyler bántani akarja a pökhendi rendőrt, ezért a szemébe vágja, hogy csak kihasználta egyetlen lányát. Neil csaknem megöli a fiút dühében, aki végül a bűntudattól vezérelve mindent elmond Allynek. A csalódott lány szakít vele és hazaköltözik az apjához. Csak akkor enyhül meg Tyler irányában, amikor Aidan bevallja neki, hogy az egész az ő ötlete volt és Tyler valóban szerelmes a lányba…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.