A szökés I./6.

ápr 7, 2017 by

A szökés I./6.

„Cím” Zendülők és falfúrók „Tartalom” → Időszűkében Michael és Sucre azt találja ki, hogy lázadást szítanak, a részlegüket karantén alá veszik és így lesz elég idejük befejezni a munkát. A cél most átfúrni azt a falat, amin keresztül bejuthatnak a börtön régi csatornarendszerébe, onnan pedig az orvosiba. A lázadás azonban elfajul, és néhány rab kijut a cellablokkból. Ráadásul a zavargások közepette többen is felfedezik a lyukat, melyen keresztül Michaelék szökni akarnak. Veronica és Nick kiderítik, hogy aki a gyilkosság estéjén riasztotta a rendőrséget, nem láthatta Lincolnt abban az időben a helyszínen, hiszen a hívás Washingtonból jött. Licoln ellen felbérelnek egy rabot, hogy ölje meg a zavargások közepette… (Szinopszis) A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel. Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor. Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.