A szökés I./1.

Már 24, 2017 by

A szökés I./1.

„Cím” Isten hozott a börtönben! „Tartalom” → Michael Scofield, a befutott építészmérnök sikeresen bejut a börtönbe, és bátyjával, Lincolnnal is felveszi a kapcsolatot. Ám terve bajba kerül, mikor a börtön orvosa, Dr. Sara Tancredi gyanakodni kezd, hogy Michael nem is cukorbeteg. Ezért a helyi beszerzőhöz fordul egy inzulin-blokkoló gyógyszerért. Ráadásul Michael kénytelen megkérni Veronica Donovant, hogy segítsen neki kideríteni az igazságot Lincoln ügyében. Veronica ugyan nem hisz az ártatlanságában, de eleget tesz a kérésnek és nekilát az ügy felgöngyölítésének… (Szinopszis) A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel. Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor. Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét.

poster
A szökés I./1.
00:00
--
/
--

Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.