Sirni és Nevetni

Már 4, 2017 by

Sirni és Nevetni

Sokféle módon lehet meditálni. Mindegyik mód ugyanoda vezet, ezért találni kell egy módot amelyik Neked megfelel. A meditáció közben Neked csak a tudatosság a dolgod, semmi más. Akkor a belsõ Forrásához való kapcsolódás ideje van, és hagyja azokat a dolgokat és szerepeket amik ránk hárulnak: munka, család, gondok és felelõsségek. Lehet, hogy az Te meditációd békés lesz, de lehet, hogy nyugtalan, tele gyötrõ gondolatokkal. Mindezektõl függetlenül, a mindennapi meditációnak pozitiv hatása lesz az életedre. Mindenkire egyénileg van jó hatással, de úgy a fiziológiai mint a lelki egyensúlyra való jó hatása szokásos. Néhány elõnyös hatása hamar észrevehetõ, mások pedig csak hónapok múltán, ezért nem szabad csüggedni. Azt javaslom, hogy kétszer meditálj naponta. Reggeli elõtt, és a napi fõétkezés elõtt. Jegyezd meg, bármi is történik az jó. Álomba zuhanni is jó, nem elernyedni is jó, sirni és nevetni is jó, lenni is jó és nem lenni is jó egy meditációs állapotban.

Ha fáradt vagy amikor meditálsz, elalhatsz. Függetlenül attól, ne használd a meditációt mint elalvási segédeszközt. Ha álmatlanságban szenvedsz, csak meditálj napközben, és az álmatlanság valószinüleg rendbejön.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.