Pénzvonat

dec 30, 2016 by

Pénzvonat

Money Train /1995/ : A New York-i metróban a tolvajok, a gyújtogatók, és a gyilkosok is lassacskán többen vannak, mint a normális emberek. A metrórendőrség két belevaló zsaruja, John és Charlie egy percig sem tud unatkozni, hiszen mindig akad valami meló. Azonban egy nap kibővül a csapat egy harmadig taggal, aki nem más, mint a gyönyörű Grace, akibe ind a két férfi beleszeret. No, de ez csak a kezdet… Nincs is jobb annál, amikor két sztár egymás oldalán szerepel egy filmben, és ráadásul még maga a film – plusz story – is jóra sikeredett. Joseph Ruben volt az a szerencsés rendező, akinek sikerült harmadjára is összehoznia a 90-es évek egyik legjobb párosát. A Pénzvonat az a film, melyben több különböző műfaj is keveredik. Megtalálható benne a vígjáték, az akció, valamint a dráma is.

poster
Pénzvonat
00:00
--
/
--

A vígjáték és a dráma első hangzásra elég távol áll egymástól, de ha jól adagoljuk ezen műfajok elemeit a történetbe, akkor bizony közel állnak egymáshoz, és jól működnek együtt. A Pénzvonat nem váltja meg a világot, de nem is akar több lenni annál, mint ami. Bele lehetne kötni, mert se színészi játék tekintetében, se forgatókönyvileg, se rendezés tekintetében nem tökéletes, de mégis van egy varázsa, ami miatt a végeredmény egy szórakoztató alkotás. A helyén kell kezelni, és nem kell mély dolgokat keresni benne. Ha ez sikerül, akkor nem bánjuk meg, hogy leültünk elé.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.