Szellemirtók

dec 30, 2016 by

Szellemirtók

Ghostbusters /2016/ : Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is. Az új szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek – és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is! – Egyes elemek visszaköszönnek az eredeti filmből, de kapunk újakat is bőséggel. Szerencsére nem szolgaian igyekeznek másolni a kultfilmet, de közben igyekeznek hűek maradni az alapanyaghoz. Ami meglepő módon többé-kevésbé sikerül is. Az szereplők jók, a komikum többször működik, mint nem, a sztori nincs túl bonyolítva és működik.

poster
Szellemirtók
00:00
--
/
--

A karakterek szinte azonosak. Kétkedő, lelkes, műszakis, feka, plusz a recepciós. Tényleg nem bonyolult. És a technika fejlődése miatt a látvány is elsőrangú. A látványvilág is erősen hajaz az elődre, ami szintén pozitívum.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.