Mi a manó?

dec 30, 2016 by

Mi a manó?

Elf /2003/ : Régen, egy Karácsony éjjelén bemászik a Mikulás ajándékkal teletömött zsákjába egy árva kisfiú, akiről nem tudván elviszi magával az Északi Sarkra. Kénytelen otttartani a kölyköt, és eldönti, hogy egy elfet neveltet belőle. Buddy háromszor olyan gyorsan nő, mint a többi elf, és képtelen a beilleszkedésre a hozzájuk. Miután megtudja az igazságot, útra kél, hogy meglelje hőn áhított családját. Ahogy Buddie felfedezi a számára ismeretlen világot, gyorsan megtanulja, hogy az élet másból is áll, mint a jégkorcsolyából. Eleinte magányosabb, mint az Északi Sarkon valaha is volt. A vér szerinti apjára próbál rátalálni, a munkamániás könyvkiadóra, aki épp most próbál publikálni egy Mikulásról szóló gyermekkönyvet. Amikor találkozik apa a fiával, egy cseppet sem hisz a hallottakból.

poster
Mi a manó (Elf)
00:00
--
/
--

Buddy a mostohaanyjával, 10 éves mostohatestvérével és egy szép nővel is találkozik, akik nem hisznek egyáltalán a Karácsonyban, a Mikulásban és tündérmesékben. Gyakorlatilag senki sem tudja már, miről is szól egyáltalán e csodás ünnep. Buddie-nak mindent be kell vetnie, hogy megnyerje családja kegyeit, és egy komoly elfhez méltóan megmutassa New York-nak és az egész világnak, mi is az a Karácsony.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.