Másnaposok 2.

dec 30, 2016 by

Másnaposok 2.

The Hangover Part II /2011/ : Két évvel a Las Vegas-i kiruccanás zűrös eseményei után, a Farkasfalka ismét összegyűlik, ezúttal jó barátjuk, Stu Price esküvőjén, mely Thaiföldön kerül megrendezésre. A négy jó barát, Phil, Stu, Doug, illetve Alan (akit kezdetben nem szándékoznak meghívni, de végül rászánják magukat) ismét összejön a jeles alkalomra. Phil felejthetetlen legénybúcsút szeretne szervezni barátjának, ám Stu lemond róla, tanulva a korábbi események botrányos következményeiből. Végül mégiscsak összejönnek a tengerparton egy szolid sörözésre, és tábortűzi sütögetésre. Velük tart Stu menyasszonyának öccse is, a 16 éves Teddy. Az est folyamán pillecukrot esznek, és tósztot mondanak. A baj termesztésen most is beüt, így a következő reggel (hasonlóan az első részhez) Phil, Stu és Alan ismét egy feldúlt hotelszobában ébred, hajmeresztő körülmények között: Alan feje kopaszra borotvált, Stu arcán egy tetoválás van, velük van egy bőrmellényes majom, és a még Vegasban megismert Leslie Chow, akivel Alan régóta levelezik.

poster
Másnaposok 2.
00:00
--
/
--

Mivel a három barátnak ezúttal sincsenek emlékeik, így Chow-tól tudják meg, hogy Bangkokban vannak, és miután az este berúgtak, az ADHD-val felturbózott pillecukor miatt, (amit véletlenül Alan adagolt túl izomlazító gyógyszerer) ő hozta ide őket, hogy együtt bulizzanak. Chow azonban látszólag meghal, miután kokaint szippant, így felviszik őt a hotel legfelső emeletére, és elrejtik a holttestét egy jégszekrényben. Továbbá próbálják megtalálni Teddyt, aki szintén velük bulizott az este, de fogalmuk sincs, hogy mostanra hol lehet. Doug később felhívja őket (ő az éjszaka hamarabb lelépett, és nem tartott velük Bangkokba). Azt mondja, megtalálta Teddyt, akit a bangkoki rendőrség letartóztatott rendbontásért. Ám Teddy helyett egy öreg, tolókocsis buddhista szerzetest kapnak vissza, aki ugyan Teddy pulcsiját viseli, de róla senki sem tudja, hol van. A szerzetes ráadásul nem mondhatja el, mi történt, némasági fogadalma miatt…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.