Karácsonyi vakáció

dec 26, 2016 by

Karácsonyi vakáció

National Lampoon’s Christmas Vacation |1989| : Az Amerikai vakáció és Európai vakáció című filmekből jól ismert Griswold család újabb, karácsonyi kalandjaival ismerkedhetünk meg. Az egész család kész az év legmeghittebb ünnepére, a karácsonyra. A család sürög forog, vásárol és csomagol. Mindenki kitűnő ajándékokat vett szeretteinek és azon vannak, hogy sikerüljön titokban tartani azokat. Ismerve a Griswold családot tudható, közeleg a katasztrófa. Ahol a Griswoldok megjelennek onnan az emberek azonnal menekülni kezdenek, mert körülöttük minden leomlik, összedől, kigyullad, elpusztul. Vajon képes-e egy család romba dönteni a karácsonyt? – Ha van még olyan, aki nem látta ezt az alapabbnál is alapabb karácsonyi vígjátékot, az most csapja arcon magát, és azonnal írja fel a pótolnivalók listájára Griswoldék ünnepi kalandjait!

poster
Karácsonyi vakáció
00:00
--
/
--

Aki bírja Chevy Chase humorát, az semmiképp ne hagyja ki a Karácsonyi vakációt, mert a nagy nevettető ismét elemében van, így akarata ellenére is megint saját, ill. filmbeli családja életére tör, rengeteg fetrengős pillanatot okozva ezzel. Szerencsére nem csak ő, hanem az egész rokonság kitesz magáért; Eddie bácsi és elcsövesedett családja is rengeteg poén forrását képezik, de az öregeken is legalább annyit lehet nevetni, mint a sorozatosan pórul járó szomszédokon. A Griswold család tehát hozza a formáját.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.