Karácsonyi ének – A musical

dec 19, 2016 by

Karácsonyi ének – A musical

A Christmas Carol |2004| : A hét évvel ezelőtti Szenteste óta, amikor eltemette régi barátját és üzlettársát, Jacob Marley-t, Ebenezer Scrooge búskomorsága szüntelen keserűséggé változott az ünneppel és barátjával kapcsolatban. Kegyetlenkedéseinek állandó célpontja hűséges ugyanakkor szerény ügyintézője, Bob Cratchit, s habár Scrooge saját unokaöccse elfogadja nagybátyja nézetét, miszerint nincs szükség Karácsonyra, és hogy nincs melegebb pillanat a “Bah! Humbug!”-nál, ez a Szenteste mégis kezdettől fogva más. Scrooge-ot meglátogatja egykori üzlettársának szelleme, aki figyelmezeti őt, hogy következményei lehetnek a másoknak okozott szenvedésnek, és lehetőséget nyújt neki, hogy helyrehozza a dolgokat.

poster
Karácsonyi ének - A musical
00:00
--
/
--

A Golden Globe és Emmy díjas Kelsey Grammer (Fraiser) új életre keltette a színházlátogatók milliói által kedvelt musical feldolgozást, mely a karácsonyi idõszakok alkalmával reményt, az ünnep izgalmát, és az emberi lélek felemelõ erejét varázsolja a képernyõre. Charles Dickens klasszikus meséje mindenkiben a Scrooge közvetítette bûnbánat, szeretet, és megbocsátás érzelmeit kelti.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.