Karácsonyi kutyabalhé 2.

dec 12, 2016 by

Karácsonyi kutyabalhé 2.

Santa Paws 2: The Santa Pups |2012| : Már csak néhányat kell aludnunk Szenteste eljöveteléig. Karácsony napja az emberiség egyik legősibb ünnepe, amit szinte mindenki Jézus születésével és a szeretet ünnepével azonosít. Manapság az emberek erőn felül próbálják drága ajándékokkal meglepni családtagjaikat, pedig az ünnep csendes békéje, a szeretet-összetartozás kimutatása nem azon múlik, hogy mennyi pénzt tudunk meglepetésre költeni. Egy apróság sokszor többet jelent, ha szívből adjuk, mint bármi, amiknek a részleteit aztán kamatostul fizetjük hónapokon keresztül. A család által körbeült asztal, ahol vidáman, békésen, szeretetben eltöltjük a karácsonyt, nagyobb értékkel bír, mint az, ha letudjuk évi néhány napban a szeretet ünnepét. Minden ország más-más szokással tarkítja ezt a varázslatos ünnepkört. A szeretet ünnepe minden évben, újra és újra egybefonja a családot a világ minden táján.

Karácsony ünnepe évszázadok óta a világ minden táján jeles esemény, ugyanazokat a gondolatok ébreszti minden emberben. A zord téli időjárásban is képes olyan meleg és szeretetteljes légkört varázsolni, melyet az év egyetlen napján sem élünk át. Karácsonykor mindenki kedvesebb és elnézőbb másokkal szemben, és ajándékokkal lepi meg azokat, akik legközelebb állnak a szívéhez. Ma már az ünnepek fénypontja a közös ebéd, hiszen ekkor az egész család együtt ünnepel, s ha csak néhány órára is, de mindenki félreteszi ellenségeskedését. Amikor a hőmérő higanyszála már jócskán közelít a nulla fok felé, sőt, akár alá is megy, akkor az ember nem szívesen mozdul ki a lakás falai közül.

Ilyenkor remek esti időtöltés lehet egy film megnézése. Mindenki figyelmébe ajánlanám ezt a karácsonyi, családi filmet, melynek címe: Karácsonyi kutyabalhé 2- A Mikulás kölyökkutyák. Ez a szívmelengető kaland Disney klasszikus ünnepi meséinek legszebb hagyományait idézi. Most megtudhatod, hogyan kezdődött a Mikulás és hű négylábú segítőjének legendás barátsága! Amikor a télapó Pienville-be utazik, valami balul sül el, és a karácsony szelleme eltűnik a világból. A beszélő kutyusoknak nem kisebb feladatra kell vállalkozniuk, mint hogy összefogva Télapónéval megmentsék a karácsony szent ünnepét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.