Kiskarácsony mindenáron

dec 12, 2016 by

Kiskarácsony mindenáron

Deck the Halls |2006| : Steve Finch szemész a város díszpolgára, a téli fesztivál főszervezője és lelkiismeretes családapa. Egyik éjjel egy teherautó zajára ébredt fel: megérkezett az új szomszédja Buddy Hall autókereskedő és családja. Egyik éjjel Buddy lánya mutat neki egy számítógépes programot, mellyel éjszakai műholdképeket lehet letölteni. Buddy csalódottan látja, hogy az ő háza nem látszik egy felvételen sem. Ezért minden idejét és pénzét arra használja fel, hogy az ő háza legyen a legjobban kivilágított, legszebb ház a környéken. Ezzel azonban magára haragítja a szomszédját, Steve-et. Megindul a harc köztük minden fronton, melynek végén mindketten összevesznek a családjukkal, így kénytelenek egyedül tölteni a karácsonyt. A családtagjaik ugyanis december 25-én inkább egy nyugodt szállodában karácsonyoznak.

A két szomszéd belátja, hogy csak együttes erővel tudják megmenteni a karácsonyt és visszahódítani szeretteiket. Buddy a díszítéshez használt égők segítségével kivilágítja a szálloda és a házuk közötti utat, így remélve, hogy vissza tudja csábítani feleségét és lányait. A terv sikerül, és mindenki közösen ünnepel. Steve pedig szól minden betegének, hogy segítsék valóra váltani a nagy tervet, kivilágítani a házat. Azonban egy zárlat miatt ez meghiúsul. Gyertyákkal és mobiltelefonokkal világítanak, miközben karácsonyi dalokat énekelnek. Steve fia azonban észreveszi, hogy nem zárlat történt, csak egy dugó húzódott ki. Miután visszadugta, a fények kigyulladtak, a MyEarth kezelői pedig lelkesen közlik a jó hírt: Buddy háza már a világűrből is látható!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.