Karácsony az exszel

dec 12, 2016 by

Karácsony az exszel

Merry Ex-Mas |2014| : Jesse és Noelle a tökéletes házaspár. Nos, egészen addig, míg a férfi félre nem lép… Noelle szerint az egész napvilágra került sztoriból semmi sem igaz, Jesse mégsem hiszi – innentől exférje – egyetlen szavát sem. Kidobja a férfi összes holmiját, akinek fel is út, le is út. A bonyodalmak persze csak most kezdődnek… Aztán két évvel később az exeket egy durva karácsonyi vihar sodorja ismét egymás mellé. Némi bor, beszélgetés, ajándékok, és megtörténik az, ami csak a filmekben lehetséges. Vagyis tényleg csak a filmekben? Szerelem, megbocsátás, könnyek, na meg egy kis síelés. Romantika a köbön, avagy kihagyhatatlan karácsonyi kikapcsolódás és önfeledt szórakozás némi tanulsággal fűszerezve – ez a Karácsony az exszel. Nézzétek meg.

Sírós, nevetős, romantikus. Milyen is lehetne egy igazi karácsonyi vígjáték? Mert a karácsony mégis csak a szeretetről szól, ezért biztosra vehetitek, a sírásból a végén nevetés lesz. A Karácsony az exszel című filmből azt is megtudhatjátok, hogyan.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.