Egészséges ötletek 7.

máj 11, 2017 by

Egészséges ötletek 7.

health-andEgészséges ötletek tárháza: „Cím” → Hogyan keltsük fel a vágyat? → Mitől van, vagy nincs szexuális vonzerő? A nemek közötti különbségből fakad, hogy a férfiak mindig megnézik a szexis nőket. A szexisség nem feltétlenül telt és fedetlen idomokat jelent, a mosoly, a pillantás, a járás, a hang is szexissé tehet. Természetesen vannak olyan ruhadarabok, melyek ezt fokozzák például a csipkés fehérneműk, a miniszoknya, a mintás harisnya. Ha van valami a nőben, amin megakad a férfi tekintete, akkor felébred az érdeklődése, s megteszi az első lépéseket. Egy átlagos férfi hét másodperc alatt dönti el, hogy meg akar-e ismerni egy hölgyet. Tehát az első benyomás igenis nagyon számít. Cleopátra óta tűnődnek a nők azokon a kérdéseken, hogy mivel kelthetik fel egy férfi érdeklődését, hogyan igézhetik meg a kiszemelt hímet.

Órákon át tudunk szépítkezni, csinosítani magunkat. Nem hiába, bármi amit teszünk magunkkal, az jelzés a környezet számára, üzenet a kiszemeltnek: ez vagyok ÉN. Csábítás csak akkor jöhet létre, ha a másiknak éppen arra van szüksége, amit én tudok adni, amit képviselek. A testbeszéd, a mimika hordozza a válaszokat, avagy sikerült-e felkelteni az érdeklődést irántunk, vagy a másik lény immunis ránk. De mi is az a szexepil? A szexepil légkör, a nőből áradó izzás. A szexisség a nő belső tulajdonságaival összefüggő belülről jövő sugárzás. A szexepil szexualitásra alapozott vonzó külső. A szexepil attitűd. A szexepil valami belülről jövő fény, mely a férfiakat csillogásba vonja.

Minden a tálaláson múlik. A szexepil lényegi összetevője az önbizalom, ahogy egy nő tartja magát, ül, beszél. Fontos, hogy a hölgy összhangban legyen a személyiségével. A szexis nők szeretik a férfiakat, s úgy is viszonyulnak hozzájuk. A szexuális vonzerő nagymértékben a szellem terméke. Bármelyik nő csábítóbbá, karizmatikusabbá tud válni, ha úgy irányítja a cselekedeteit. Csak az a bizonyos valami szükséges, a szexualitás légköre…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.