Milliók

feb 14, 2017 by

Milliók

lu_logo_256pxMillions 2004: A 7 éves Damian-nek és 9 éves bátyjának, Anthony Cunningham-nek édesanyjuk halála után új életet kell kezdeniük. A két manchesteri testvér különbözőbb jellemű már nem is lehetne: míg Anthony végtelenül materialista, aki csak a praktikus és látható dolgokban hisz, addig öccse, Damian meggyőződéses fantáziahívő, aki idejét szentekről szóló tanulmányokkal tölti, és csodákról ábrándozik. Egy napon Damian-nek teljesül az álma, mikor egy bőrönd esik le az égből a lábai elé, telis-tele millió Fontokkal, csupán néhány nappal Anglia Euróra való átállása előtt. Damian hiszi, hogy a pénz a mennyből hullott alá, hogy a sok-sok Font Isten ajándéka, épp ezért a szegények megsegítésére kell fordítani. Anthony azonban más véleményen van.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ő már 9 évesen olyan elfogult kapitalista, aki pénzárfolyamokról, inflációról és befektetésekről elmélkedik, ezért a pénzen új osztálytársai szeretetét kívánja megvásárolni. Ám végül, ahogy az kell, nem marad el a közös tanulság: a fiúk ráébrednek, hogy ami az életben valóban számít, és az igazi gazdagságot jelenti, nem a pénz útján érhető el.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.