A háború virágai

ápr 12, 2017 by

A háború virágai

Az amerikai polgárháború idején játszódó dráma egy fiatal anya hányattatásairól mesél, akit férje közös lányukkal együtt hátrahagyott, hogy a déli oldalon csatlakozzon a harcokhoz. Az egyedül maradt anyára és fiatal lányára nélkülözés és bizonytalanság vár, és ha ez nem lenne elég, betéved hozzájuk egy sebesült jenki katona, akinek sorsáról a nőnek kell döntenie… Tom Berenger a főszereplője a filmnek. Thomas Michael Moore színészi tanulmányai kezdetekor, még Tom Moore néven szereplet, majd első filmes megmérettetésekor már Tom Berenger néven tüntették fel a szerplőgárda között, melyet mind a mai napig használ és ezen a néven vált híressé. Ezekután kevésbé fajsúlyos szerepek következtek egészen 1993-ig, amikor is Berenger a Lopakodók című akciófilmért pozitív kritikákat kapott. Viszont ugyanez már nem mondható el a (Sliver) című filmről, amely igen nagy bukás volt.

Ekkor tört meg Berenger pályafutása is, aki már messze került a Szakasz-ban elért hírnevétől és mivel azóta nem sikerült igazán kibontakoznia, szép lassan eltünt a “süllyesztőben”. Gyengébnél gyengébb filmek következtek és az ezredfordulót követően csak DVD-re gyártott filmekben koptatja tehetségét, ám ebben a filmben ismét bizonyított.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.