Változó szerelem

dec 4, 2016 by

Változó szerelem

Juli Baker három dologban hisz igazán: a fák szentségében – különösen ami a platánfát illeti -; a saját tyúkjaitól begyűjtött tojások jótékony hatásában és hogy majd egyszer Bryce Loskival fog csókolózni. Juli, amióta csak meglátta Bryce-ot meg az ő babakék szemeit még második osztályban, azóta epekedik utána, ám Bryce sajnos nem érez iránta semmi ilyesmit. Sőt, valójában furcsának találja Julit, elvégre a lány csirkekeltetéssel foglalkozik, vagy éppen valami fán ücsörög, pusztán buliból. Aztán, amikor nyolcadikosok lesznek, minden megváltozik… (Szinopszis) A Változó szerelem egy jól megkomponált mozi, amiben ideálisan vegyülnek a mindennapos drámák, a gyermeki mókázással és a romantikus mondanivalóval. Tulajdonképpen egy szimpatikus mese, melyben két gyerek furcsa és hosszadalmas egymásra találását mutatják meg a nézőnek.

Reiner remek húzása amellett, hogy egy jó történethez nyúlt -, hogy egyszer Bryce szemszögéből mesél, aztán meg Juli szemén keresztül látjuk az eseményeket. Nem ritkán ugyanazon történéseket, mellyel sajátos íze lesz a történetnek. A más módon megélt azonos szituációk pikantériája nagyon jót tesz az egyébként naiv sztorinak. Hiszen be kell látni, hogy a realitás faktor nem túl magas, bár lehet, hogy csak én vagyok cinikus. Mégis, ez egy olyan emberi történeteket bemutató, kellemes néznivaló, ami jó érzéssel tölti el az embert.

Hangulata magával ragad, és a szomorúbb részek ellenére a végeredmény mégis mosolygásra késztet. Reiner nem akármilyen munkát végzett, a két gyerekszínész is nagyon jó, pláne a jól összeválogatott felnőttek támogató játéka mellett. Jó történet, remek kivitelezés, azt hiszem ez a film bárkit képes megérinteni, ami a mostani felületes, látszatimádó világunkban szívmelengető élmény.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.