Anna bekattanva

máj 28, 2017 by

Anna bekattanva

lu_logo_256pxSzó van egy lányról, aki barlangban nőtt fel, s akit apja tanított kábé felnőtt koráig. Jól, ügyesen tud festeni, ami is fel is kelti egy mecénás figyelmét. Nem kell sok idő és Ana már messze a barlangtól, az idegen nagyvárosban találja magát, rengeteg fiatallal, és művészemberrel egyetemben, körülvéve. Gyorsan beilleszkedik, barátra talál, és a szerelem is megtalálja. Ám egy nap rohamot kap, amit jó pár követ még. Abban a hipnózis-szerű állapotban fura emlékek, inkább múltképek jelennek meg előtte, amelyekről maga sem tudja, hogy pontosan mikor, hol történtek, s miért. Ebben az állapotban, a visszaszámlálás után Ana több percen keresztül meséli el, éli át a látottakat, így próbálnak választ találni a miértre. Közben elveszti kedvesét, vagy elhagyja az, ami még inkább súlyosbítja a helyzetet, s állapotát.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Falra festett ajtók, érintkező kezek a tömegben, és a visszaszámlálás. Ez mind a Caótica Ana. Persze jóval több, és mélyebb ennél, habár igazuk van azoknak, s egyet is értek velük abban, hogy a film – szereplőjével egyetemben – kaotikussá vált egy idő után. Kicsit hatásvadász lett, de jó időutazás végül is. Valahol írták róla még korábban, hogy „nem megérteni kell, hanem érezni”. S ez rendkívül szépen összefoglalja a történetet. A képi világ az valami gyönyörű.

Néha annyira letisztult, néha pedig éppen ellenkezőleg olyan sötét színekkel játszik, hogy azt öröm nézni. Ana korábbi, múltbéli emlékeit felidézve vagyunk mi itt sivatagban, a festői szépségű barlangnál, fent az égen, és még sok máshol ezen kívül. Sok szín jelenik meg a palettán. De a zenét is csak dicsérni lehet. Ahol kell latinos, spanyolos, ahol kell ott pedig visszavesz ebből. Az Ana-t alakító Manuela annyira egyszerűen, és nagyszerűen hozza Ana-t, hogy arra nehéz szavakat találni.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.