Nagy utazás

máj 16, 2017 by

Nagy utazás

lu_logo_256pxEgy férfi és egy fiú, apa és fia menekül a világ elől. Kev és tízesztendős kisfia, Chook Ausztrália eldugott vidékére utaznak. Az autójukat maguk mögött hagyva busszal haladnak tovább, végül stoppolnak a pusztaságon keresztül. Kev a börtönt is megjárta, miközben a fia próbálja megérteni, mi történt az apjával. Ahogy eltűnnek a sivatagban – szembenézve az ismeretlen jövővel -, a szükség, a természet erőivel való küzdelem összehozza őket. A kapcsolatukat azonban próbára teszi, amikor az egyik kocsmában Kev megtudja, hogy meghalt egy régi barátja. (Megjegyzem): A főszereplő, Hugo Weaving nevét nem sokan ismerik Magyarországon, arcát annál többen. A Mátrix-trilógia Smith ügynöke és A Gyűrűk Ura-trilógia Elrondja csak egy “egyszerű, kis döntésnek” köszönheti, hogy a világ egyszeriben akcióhősként és fantasy-figuraként tekint rá. Valójában Ausztrália egyik legsokoldalúbb színésze.

Hugo Wallace Weaving 1960. április 4-én született Nigériában. Õ a középsõ gyerek a famíliában, van egy bátyja, Simon, és egy húga, Anna. Az apa, Wallace a számítógépiparban dolgozott, és munkája miatt a család gyakran költözködött, Nigéria, Anglia és Ausztrália között “ingáztak”. Hugo a bristoli Queen Elizabeth’s Hospital School növendékeként kezdett érdeklõdni a színjátszás iránt, amikor az iskolai produkciókban sikereket aratott.

Emlékei szerint számára a színészkedés egyfajta továbbfejlesztett gyerekjáték volt, amely késõbb átalakult valami komolyabbá. Ahogy múltak az évek, a színjátszás segítségével egyre jobban megértette, miért kalandoznak szívesen az emberek olyan álomvilágokban, amelyet a színdarabokban és a filmekben találnak meg. Hugo -t a Mátrixból és a Gyûrûk Urából ismerjük a legjobban.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.