Ne engedj el!

máj 10, 2017 by

Ne engedj el!

A három főszereplő, Keira Knightley, Andrew Garfield, és Carey Mulligan, akik együtt összesen hat Oscar és Golden Globe jelöléssel bírnak, így talán nem túlzás azt mondani, hogy a filmnek meglehetősen erős a szereplőgárdája. És nem csak egyszerű színészek, hanem nagyon jó színészek ők, ami nagyon kell ahhoz, hogy ez a film az igazán jók között legyen, hiszen ha csak egy egészen kicsit is alább adták volna a tehetség frontján a készítők, akkor biztosan nem érték volna el ezt a hatást. Briliáns alakítások, minden egyes lélegzetvétel, illetve lélegzetvételnyi szünet a helyén van, ahogy persze a párbeszédek is. És a bámulatos színészeknek köszönhetően eljutunk arra a pontra, hogy függetlenül az egész történettől, törődni kezdünk a három fő karakterrel, ami tényleg a leglényegesebb fokmérője egy filmnek. Ha a nézőt annyira meg tudja érinteni, mintha ő maga is ott állna a cselekmény közepén, akkor nincs is szükség semmi másra.

A történet három fiatal életét mutatja be, Kathy, Tommy és Ruth a teljes gyerekkorukat a Hailshamben, egy angol bentlakásos iskolában töltötték. Az idill csupán látszólagos, hiszen a fiatalok egy a jövőjüket érintő sötét titokra bukkannak.

Amikor pedig elhagyják az addig biztonságot jelentő helyet, nekiindulnak a felnőtt élethez, és egyben a végzetükhöz, ami elkerülhetetlen. A mély barátságra azonban árnyékot vetnek olyan érzelmek, mint a szerelem, a féltékenység és az árulás, amit addig nem ismertek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.