A Tegnap Gyermekei

máj 6, 2017 by

A Tegnap Gyermekei

Az Amerikában, jó házasságban és rendezett körülmények között élő Jennyt, aki hosszú évek után újra állapotos, hónapok óta nem hagyja nyugodni egy álom, amiben mindig ugyanaz a szegény ír család jelenik meg drámai, szorongató jelenetekben. Amikor nappal is rátörnek az emlékszerű képek, s emiatt a munkáját sem tudja folytatni, egy híres hipnoterapeutához fordul segítségért a jelenség okának kiderítésére. Úgy tűnik, Jenny egy korábbi életének súlyos emlékeit éli újra, ahol nemcsak a szegénységgel és férje durvaságával kellett együtt élnie, hanem azzal a fájdalommal is, hogy egyik gyermekét elveszítette. Jenny tehát elindul Írországba, hogy egyelőre a maga számára sem tisztázott küldetését teljesítse… A film valóságos esetet dolgoz fel, Jenny Cockellét, aki gyermekkora óta kísértő történetét hasonló című könyvében írta meg.

„Azzal a szándékkal léptem a nyilvánosság elé, hogy a reinkarnáció gondolatát a szélesebb közönség számára is megközelíthetővé tegyem. Amikor felnőttem, nagyon elszigeteltnek éreztem magam.

A körülöttem lévő emberek nem tudták a reinkarnációt valóságos élményként elfogadni. S azt gondolom, minél többet beszélünk ezekről a dolgokról, annál jobb lesz a gyerekeknek. Sok olyan gyerek van ugyanis, aki a korábbi földi életek emlékeivel nő fel, és ez nagyon összezavarhat egy embert. – mondja Jenny”

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.