Jelek

Sze 10, 2016 by

Jelek

lu_logo_256pxA Hess-család egy farmon él Doylestownban, Pennsylvania államban. Graham Hess egykor pap volt, azonban felesége tragikus balesete következtében, amit Ray okozott, elvesztette a hitét. Graham keservesen küzd fia, Morgan asztmaproblémáival. Mivel Graham már nem gyakorolja a vallást, elköltözik fiával az öccséhez, Merillhez. Graham lányának, Bónak van egy különös szokása: az üres üvegpoharakat mindig megtölti vízzel. Graham életében nem történik semmi különös, míg meg nem jelen farmján egy gabonakör. Eredete és célja ismeretlen. Vannak, akik szerint tréfát űztek Grahamből, vannak, akik földönkívüli lényeknek tulajdonítják őket. Ahogy folytatódik a történet, világossá válik, hogy Graham farmja megfigyelés alatt áll. Egy este, Graham és Merill üldözni kezdenek egy magas, sötét alakot, aki kémlelte őket a pajta tetejéről. A titokzatos valaki hamar eltűnik a kukoricák között.


Később a családot sokkolja a hír, miszerint az övékhez hasonló gabonakörök jelennek meg a világ számos pontján, méghozzá olyan gyors ütemben, hogy az átverés lehetősége már kizárt. Morgan szeretne beszélni az űrlényekkel a seriff rádióján, és említést tesz róla, hogy neki is van egy baba monitora, persze az egyirányú kommunikációt hajt végre.

Meg is találják az alagsorban. Egy nap épp kiszállnak az autóból, mikor furcsa hangokat hallanak a baba monitorból. Morgan felmászik a kocsi tetejére és az ég felé tartja a készüléket, próbál tiszta jeleket fogni. Sikerül földönkívüliek párbeszédét hallani, bár csak rövid ideig.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.