Üdvözítő utak

máj 1, 2017 by

Üdvözítő utak

lu_logo_256pxArranged [2007]: Két új tanárnő, Rochel és Nasira kezdi meg az első évét az egyik brooklyni általános iskolában. Az egyik ortodox zsidó, a másik pedig muszlim. A vallási különbözőségük ellenére a két nő hamarosan összebarátkozik egymással. Kiderül, hogy sorsuk nagyon is hasonló, ugyanazok a hétköznapi gondok, problémák foglalkoztatják őket. Leginkább az, hogy a hagyományok szellemében mindkettőjüknek a szüleik által kijelölt férfihez kell feleségül menniük. (Jegyzet): Elég sok minden kiderül a filmből, mindkét oldalról, viszonylag tényszerűen. A vallási ellentéteket csak érintőlegesen vizsgálja a film, leginkább a párválasztási procedúrát mutatja be mindkét oldalról. A film kapcsán elgondolkozhatunk azon, mennyivel jobb vagy rosszabb nekik vagy nekünk párt választani.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A vallással és hagyományokkal átitatott rendszer nem tűri az erkölcstelenséget és tiszteletlenséget. Ezzel szemben más kultúrák abszolút nyitottak, szinte mindenre. A film maga is törekszik a békés egymás mellett élésre buzdítással.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.