Apák és Lányaik

dec 4, 2016 by

Apák és Lányaik

lu_logo_256pxFathers and Daughters [2015]: Az Apák és lányaik egy megható és érzelmes családi történet. A két idősíkban játszódó történet egyik szála a Pulitzer-díjas író és kislánya kapcsolatát mutatja be. Jake Davishez munkásságához mindenki nagy reményeket fűz, de felesége tragikus elvesztése után mentálisan összeomlik, így annak érdekében, hogy ne veszítse el kislányát, önszántából elmegyógyintézetbe vonul pár hónpra. Katie-t addig sógornőjére és annak férjére bízza. Miután kijön a kezelésről, a pár örökbe szeretné fogadni a lányt, és még egy jogi pertől se rettennek vissza ennek érdekében. 27 évvel később a már felnőtt Katie sikeres pszichológushallgató, aki kiválóan bánik a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekekkel, de saját maga lelkivilágával nem sikerül zöld ágra vergődnie. Minden problémáját és érzelmileg üres hétköznapjait random szexuális együttlétekkel próbálja szebbé tenni, mígnem megismerkedik Cameronnal, akivel végre igazi kapcsolatba kezd.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Míg az első idősíkban az apa küzdelmeit láthatjuk, addig a másik értelemszerűen a lányra koncentrál. Valamilyen módon azonban mindegyikük pszichés stabilitásért való harcát követhetjük nyomon. Mind a ketten a társadalomba való beilleszkedést szeretnék elérni: Jake valaha volt hírnevét és a vele járó anyagi biztonságot szeretné visszaszerezni, de ehhez nem elég a szakmai siker elérése számára, a lányát elvenni próbáló rokonok áskálódásai felett is győzedelmeskednie kell. A film nagyon jól mutatja be, hogy milyen a küzdelem a „megbolondulás” ellen. Hozzá kell azonban tenni, hogy az ő küzdelme azért is könnyen átérezhető, mert igazságtalan ellenfelekkel, anyagiassággal és bürokráciával kell megküzdeni, mondhatni színtiszta gonoszsággal.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.