Kislány a küszöbön 2.

Sze 6, 2016 by

Kislány a küszöbön 2.

lu_logo_256pxKokowääh 2. [2013]: Két év telt el azóta, hogy Henry, Katharina, Tristan és Magdalena egy család lettek. Henry filmproducer lett, és az első nagy filmjét a különc fiatal színésszel, Matthias Schweighoferrel forgatja. Eözben Katharina az anya, a feleség és a háziasszony szerepének összeegyeztetésével küszködik. Azzal vádolja Henryt, hogy nem hajlandó felelősséget vállalni, ezért elköltözik otthonról. Charlotte is elhagyja Tristant, aki becsajozik, sőt beköltözik Henryhez, Katharina megüresedett helyére… De ki is ez a kislány, aki a küszöbön van? Ő Emma Tiger Schweiger aki, 2002. október 26-án született Los Angelesben, Kaliforniában, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesapja Til Schweiger német színész, édesanyja amerikai modell Dana Carlson. három testvére van, és mindegyik idősebb tőle. Valentin 1995-ben született, Luna 1997-ben és Lili 1998-ban. A család mindegyik gyermeke kipróbálta már magát színészként. A szülei 2005-ben szétmentek, jelenleg édesanyjával él Hamburgban.

2007-ben szerepet kapott a Fülenincs nyúl című német vígjátékfilmben. Két évvel később, a Férfiszívek című filmben tűnt fel, mint Emily. Még ebben az évben szerepet kapott a Fülenincs nyúl 2. című német filmben, ahol szintén Cheyenne-Blue szerepében tűnt fel. 2011-ben a Kislány a küszöbön című fiulm szereplője lett, itt Magdalena szerepét kapta meg. 2013-ban a Kislány a küszöbön 2. című német filmben kapott szerepet, szintén Magdalenaként.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.