Kislány a küszöbön

Sze 6, 2016 by

Kislány a küszöbön

lu_logo_256pxKokowääh [2011]: A Kokowääh egy átlagos drámának indul, ahol a család kerül a középpontba. Az alapsztori annyi, hogy van Henry (T. S.), aki forgatókönyvíró, de mostanában nem nagyon kap munkát. Egy televíziós sorozata eléggé befuccsolt, nem nagyon nézik, és új ajánlatokat sem nagyon kap. Azt még tudni kell róla, hogy egy mániákus csajozógép, akinek minden nap más hölgy ébred az ágyában. Ebbe a monoton unalmas életbe egyik nap belecsöppen egy lány, aki azt állítja, hogy az ő lánya. Persze teljesen felborul minden, először nem is akarja elhinni, és elfogadni sem képes ezt a tényt. Aztán persze ez megváltozik, mint minden ilyen filmben, tehát nagy csavarokra ne számítsunk, de az előadásmód az valami fergeteges. A párbeszédek teljesen természetesnek tűnnek, minden egyes szituáció akár meg is történhetett volna a valóságban.

A szereplők között is nagy volt az összhang, ami köszönhető annak, hogy tényleg apja-lánya felállást láthatunk. A többi szereplő is mind jól van összeszedve, a kis mellékszereplőktől a komolyabbakig. Samuel Finzi alakítja a kislány nevelőapját, aki először nagyon ellenszenves, aztán az ember kezdi megkedvelni a figurát, de a végére megint ellenszenves lesz, hogy aztán újra a szívünkbe lophassa magát. Tehát van itt minden: jellemfejlődés, komikus helyzetek, szomorú pillanatok. A legtöbb helyzet inkább vicces, szóval sokkal inkább mondható vígjátéknak, de a drámai rész sem marad el teljesen.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.