A Versace-ház

máj 1, 2017 by

A Versace-ház

181House of Versace [2013]: A világhírű olasz divattervező, Donatella Versace drámai fordulatokkal teli élettörténete a film. Egy személyes utazás arról, hogy a bátyja tragikus halála után hogyan tudta legyőzni az előtte tornyosuló nehézségeket. Deborah Ball könyvéből… Gianni Versace tette világhírűvé a Versace divatmárkát. Testvérével, Donatellával rengeteg a konfliktusa, de igazából egymás nélkül nem tudnak meglenni. Amikor a férfit 1997-ben meggyilkolják, Donatella úgy érzi, nem éli túl fivére halálát, nélküle nem tud előrelépni, képtelen folytatni az életet. Ráadásul reflektorfényben találja magát, mindenki azt várja tőle, ott folytassa, ahol Gianni abbahagyta. Nehezen viseli a kritikát, mindenkit megsért maga körül, elküldi a régi, megbízható alkalmazottakat, de jobbakat, megfelelőbbeket nem talál a helyükbe, drogfüggő lesz, és majdnem csődbe viszi a céget. Ráadásul a családját is elidegeníti maga mellől.

A férje úgy dönt, hogy a lányukkal és a fiukkal elköltözik, új életet kezd, hiszen azoknak nem világhírre van szükségük, hanem kiegyensúlyozott, nyugodt családi életre. Nagynénje, Lucia próbál segíteni neki, hogy talpra álljon, ami végül sikerül is. A családi összefogás és az elvonókúra, no meg az erős akarat meghozza az eredményét: összeszedi magát, és visszatér a cég élére, a korábban megalázott, elbocsátott alkalmazottaktól bocsánatot kér. Elszánt erővel, új elképzelésekkel, saját tervekkel veti magát a munkába, és felépíti a világ egyik meghatározó divatházát.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.