Igaz szívvel

Sze 6, 2016 by

Igaz szívvel

The Normal Heart “2014” Larry Kramer drámája a korszakról, amikor a többség jobban tartott a melegek tüsszentésétől, mint az óvszer nélküli szextől egy kiütéses örömlánnyal. Az AIDS azonban rövid ideig maradt rétegbetegség, amely csak néhány hangos homoszexuálist érdekel. Utóbbiak kezdeti harca és kapcsolatai állnak az Igaz szívvel fókuszában, na, meg a Mark Ruffalo és Matt Bomer közötti eszeveszett kémia… A film az 1980-as évek elején játszódik New Yorkban, amikor Amerika először szembesül a HIV/AIDS-járvánnyal és megdöbbentő következményeivel. Az aktivistaként dolgozó Ned Weeks első kézből láthatja, amint a titokzatos betegség végigsöpör a város homoszexuális közösségén. Néhány társával és az őket támogató orvosokkal összefogva azért harcol, hogy a nemzet szemérmes szexuális politikájával szemben felfedjék az igazságot a járványról.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Nem könnyű film az Igaz szívvel. Az alapanyagon érezni a nyolcvanas évek elejének tehetetlen pesszimizmusát. Képileg és tartalmilag is könyörtelen történelmi pillanatkép, amelyben a személyes mondanivalót néha háttérbe szorítja a politikai és bürokratikus látkép. Nem fogalmaz meg olyan sokrétű, univerzális érvényű gondolatokat, mint annak idején az Angyalok Amerikában tette, de kemény kritikát mond a korabeli államvezetésről és a meleg társadalom közönyéről. Már az elején tudjuk, hogy ennek a történetnek nincs, nem is lehet happyendje.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.