Ausztrál Expressz 12.

Júl 24, 2016 by

Ausztrál Expressz 12.

„Tartalom”: Miután az Ausztrál expressz egy banktól pénzszállításra kap megbízást, Taylor titokban 5 órával a szokottnál korábban akar indulni. Két utazó, Dennis és Mary O’Bannion keres menedéket Five Mile Creekben. A házaspár eltűnt fiát keresi, aki nem más, mint Sam. A fiú cseppet sem örül, hogy az O’Bannion család megtalálta, mert hiába bízta őt rájuk az anyja a halálos ágyán, a nevelőszülők nagyon rosszul bántak vele. Nigel Coleman, a bank ellenőre azt tanácsolja Kate-nek, hogy Samet adják be az árvaházba. Kate adoptálni szeretné Samet, ám Dennis és Mary is erre törekszik. Kate-nek azonban csupán akkor volna esélye, ha férjhez menne… Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat. A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak.

A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.