Ausztrál Expressz 11.

Júl 24, 2016 by

Ausztrál Expressz 11.

„Tartalom”: Az Ausztrál expressz szeretné megszerezni a jogot a postaszolgálatra, de még valaki pályázik erre. Boz Dreagon, a nagy darab, kellemetlen modorú férfi furcsa módon próbálja meg eldönteni a kérdést: bokszmeccsre hívja ki Madigant. Mr. Bostock, a kormány embere, akinek a kezében van a döntés, örömmel fogadja a párbaj lehetőségét, és bírónak jelentkezik. Madiganéknek még van egy teendőjük, rendbe kell hozni a régi kocsit is azért, hogy megkaphassák az oly áhított szerződést. Hiába lát munkának mindenki, Ben, Paddy, Sam, Kate és Maggie, fel kell, hogy vegyenek egy szakembert, aki segít rendbe hozni a kocsi belsejét. Nem is sejtik, hogy az alkalmazott, Harold Ashley Dreagonnak dolgozik, és mindent elkövet azért, hogy szabotálja a munkát… Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat.

A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.