Ausztrál Expressz 10.

Júl 24, 2016 by

Ausztrál Expressz 10.

„Tartalom”: Five Mile Creekben talál menedéket a Wilgából viharosan távozó énekesnő, Elvira Larouche és kísérője Clarrie Pegge. De újabb váratlan látogatók is érkeznek, amikor bennszülöttek egy csapata a közelben ver tanyát, és két kisgyermek élelmiszert lop a postaállomásról. Maggie-vel szemben bizalmatlanok a törzs tagjai, ám Taylor elnyeri a bizalmukat. Swenson, a Wilga Chronicle újságírója, aki elől még az énekesnő is menekülésre fogta a dolgot, szintén megérkezik a postakocsi állomásra, ahol nem győzi hangsúlyozni a bennszülöttekkel kapcsolatos rossz véleményét. Aznap este Elvira, Kate és Maggie rábeszélésére népszerű dalokat ad elő, melyekkel még a szőrösszívű Swensonnál is nagy sikert arat. Ám a kritikus mérhetetlen haragra lobban, amikor felfedezi, hogy az állomáson beteg bennszülötteket ápolnak. Paddy azonban megmagyarázza neki, hogy nem ők terjesztik a ragályt, hanem a fehér emberektől kapták el a betegséget…

Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat. A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.