Ausztrál Expressz 9.

Júl 24, 2016 by

Ausztrál Expressz 9.

„Tartalom”: Taylor, hogy kormánymegbízáshoz jussanak, személyes garanciát vállal az Ausztrál expresszen szállított aranyért. Hiába a királynő megbízottjának támogatása, és a kísérőül a szállítmány mellé adott rendőr, ismeretlenek megtámadják a postakocsit és elmenekülnek a zsákmánnyal. Amikor kiderül, hogy a szomszéd farmról elbocsátották az egyik alkalmazottat, akit Kate azonnal Five Mile Creekbe invitált, a közhangulat azonnal az idegen ellen fordul, mindenki őt vádolja a bűnténnyel. Ám Sam és Hannah szerencsére nyitva tartja a szemét, és így megtalálják a szövevényes ügy valódi tetteseit, megmentve ezzel az Ausztrál expressz hírnevét… Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat.

A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.