Ausztrál Expressz 7.

Júl 24, 2016 by

Ausztrál Expressz 7.

„Tartalom”: Madigant és Bent útban Five Mile Creekbe két útonálló megtámadja. A küzdelem során Ben az egyik támadót hasba lövi. Maggie üzleti ügyben elutazik Wilgába. Távollétében egy sérült férfire bukkannak az egyik melléképületben, akiről kiderül, hogy nem más, mint Adam Scott, Maggie rég nem látott férje. Con azonnal rájön arra, hogy Adam volt az egyik támadójuk. Maggie nagyon boldog, hogy viszontláthatja a férjét, de örömét befelhőzi, hogy a férjét körözik, most is bujkálnia kell. Adam mindent bevall a feleségének és arra akarja rávenni az asszonyt, hogy térjenek vissza Amerikába. Amikor azonban fegyveresek érkeznek Five Mile Creekbe, Adamért, Maggie segít a férjének megszökni. Adam azonban ahelyett, hogy hajóra szállna, nekivág, hogy szerencsét keressen egy aranybányában. Maggie élete fordulóponthoz jut és az asszony úgy dönt, hogy Five Mile Creekben marad…

Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat. A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.