Ausztrál Expressz 3.

Sze 15, 2016 by

Ausztrál Expressz 3.

„Cím”: Szalmaláng „Tartalom”: Kate egy csinos aranyásóban felfedezni véli álmai hercegét. Meghívja a férfit magukhoz, Five Mile Creekbe, Cameron pedig cserébe kisebb-nagyobb munkákat végez el az asszonyok helyett. A férfi ugyan nem érzi magát rosszul az állomáson, de arról álmodik, hogy visszatér a sivatagba aranyat keresni. Hennessy és Bowman azonban, akik tudomást szereznek arról, hogy a férfit aranyrablással gyanúsítják, arra akarják rábeszélni Samet, hogy szerezze meg az idegentôl az aranyat. Sam azonban nem áll kötélnek, de a hírekről mindenesetre beszámol Taylornak és Madigennek, akik továbbadják a pletykát Kate-nek. Kate magatól Camerontól szeretné hallani az igazságot… Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat.

A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.