Ausztrál Expressz 2.

aug 6, 2016 by

Ausztrál Expressz 2.

„Cím”: Vágtató paripák „Tartalom”: Kate-nek át kellene építenie a postaállomást, de bevallja Maggie-nek, hogy fogytán a pénze. Ezért mind a ketten bemennek Port Nelsonba. Kate-nek az a terve, hogy kölcsönt kér Witherstől, Maggie pedig szeretne végre utánajárni annak, hol lehet a férje. Kate hiába igyekszik, Withers nem ad neki pénzt. Maggie azonban nem akarja annyiban hagyni a dolgot, úgy dönt, beveti magát és elbűvöli a férfit. Ennek meg is lesz az eredménye: az állomás fegyveres biztosítást kap, és el is fognak néhány, a bozótban kóborló zsiványt. Amerikából végre megérkeznek a várva várt postalovak… Az Ausztrál expressz című sorozattal időutazást tehetsz az 1860-as évek Ausztráliájába. Ezekben a legendás időkben az emberek, szerencséjüket keresve, minden veszéllyel szembeszállva özönlöttek azokra a helyekre, ahol valaki már talált aranyat.

A banditák pedig áldozatra várva kóboroltak. A sorozat középpontjában két mindenre elszánt, talpraesett asszony áll: Kate Wallace, aki már hozzászokott a komoly áldozatokat követelő élethez, és az amerikai Maggie Scott, aki aranyásó férjét keresve érkezett a távoli kontinensre. A két asszony – az előítéletekkel és ezer veszéllyel szembeszállva – irányítja a helybeli postakocsi-állomást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.