Rendíthetetlen

aug 14, 2016 by

Rendíthetetlen

Unbroken:[2014]: Van valami egyszerre szánni- és tisztelnivaló abban a konokságban, amivel egyesek magasabb intellektusról tennének tanúbizonyságot, úgy is, ha látszólag minden ellenük szól – pláne saját hiányosságaik –, és csakazértis bizonyítani akarnak. A film rendezője, Angelina Jolie is ilyen. Louis Zamperini története önmagában is annyira izgalmas nyersanyag, hogy nagyon meg kellett küzdenie Jolie-nak… Egy háborús jelenettel indítunk, amibe be-bevágják Louis Zamperini gyerekkorának a kulcsjeleneteit. Hogyan lett a rosszcsont kölökből a helyi atlétikaklub futója, majd világbajnok. Miután a rendező úgy dönt, hogy eléggé ismerjük a fiatal Zamperinit, visszavág a világháborúra, ahol egy repülőszerencsétlenség után Louis és három bajtársa 45 napig egy felfújható gumicsónakban várja a megváltást. A film Louis “Louie” Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.