A Bulldózer

aug 6, 2016 by

A Bulldózer

Bulldózer, az öreg nápolyi kagylóhalász bárkája egy tengeralattjáró miatt tönkremegy. Buldózer halászbárkáját a kikötőbe húzzák, a kagylóhalász pedig elmegy vacsorázni a helyi Gálya nevű étterembe. Miközben fogyasztja rántottáját látja, egy amerikai őrmester, Kempfer minden civilt megver szkanderben. Mikor Buldózer kiér, egy huszonéves fiú megfenyegeti pisztollyal, és ő elveszti majdnem minden vagyonát. Visszamegy az étterembe, és az óráját meg a nyakláncát felteszi a szkanderben, Kempfert hívja ki játékra, aki elfogadja. Egy kis játszadozás után leveri az őrmestert, s megint lesz pénze. Kempfer megesküszik hogy bosszút áll, de nemcsak emiatt van arra oka Bulldózerrel szemben. Bulldózer egykor Amerikában világhírű rögbijátékos volt. Bulldózer mindig hitt a játék tisztaságában, de végül rájött, hogy a meccseket megbundázzák. Végül Bulldózer megelégelte ezt és az egyik meccsen lesétált a pályáról.

Kempfer pedig minden pénzét feltette az ő csapatára. Ezért mindent újból kellett kezdeni az őrmesternek. A helyi fiatal fiúk utálják Kempfert, s megkérik Bulldózert, hogy bánjon el vele, de az öreg visszautasítja. A fiúk Marco Stefanelli kiket Tonynak, Gerrynek, Spitznek, Orsonak és Tojonak hívnak figyelemmel kísérik Bulldózert, kiről tudják, hogy valaha a legjobb amerikaifutball-játékos volt. Kihívja őket az amerikai hadsereg egy meccsre, s elfogadják…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.