Ég és föld között 4.

aug 7, 2016 by

Ég és föld között 4.

[Találd meg önmagad!]: A Shirley MacLaine saját regénye alapján készült film nagy szerelméről és spirituális utazásairól számol be. Miközben Párizs, New York, London, Hong Kong, Hawaii lesz a politikussal való titkos és szenvedélyes találkáik színhelye, megismerkedik egy másik férfival is, Daviddal, aki szellemi vezetőjévé válik. Hatására őt is foglalkoztatni kezdi a New Age filozófiája, s beleveti magát a metafizikus tanokról szóló ezoterikus könyvek olvasásába. Miközben kézzel-lábbal tiltakozik a perui út során rázúdított okkult marhaságok ellen, átéli a levitáció élményét ég és föld között. (Megjegyzés): Szinte mindenki azt képzeli, hogy a népszerű színésznő, Shirley MacLaine boldog. Mi oka is lehetne a boldogtalanságra? Megvan mindene, s színésznőként, íróként és előadóművészként egyaránt sikeres – mi másra is vágyhatna? Shirleynek nem is volt semmi komoly problémája, ám egy nap úgy érezte, az élete sokkal jobb is lehetne.

Ez az érzés indította el ezen a furcsa, szellemi kalandokat ígérő úton. Ekkoriban viszonyt folytatott egy külföldi, nős politikussal, és érdeklődése egyre inkább a spirituális kérdések, a miszticizmus, az okkultizmus felé fordult. Azonban nemcsak szellemi kihívásra vágyott, Angliából tehát Svédországba és Hong Kongba utazott, majd Hollywoodon át eljutott egészen a perui hegyekig. A filmben két izgalmas személyiséggel találkozunk: a svéd Sture Johanssennel és a kaliforniai Kevin Ryersonnal, és elkísérhetjük a népszerű művésznőt az Andok csúcsaira, a Matchu Picchura, oda, ahol valamikor az azték főváros állhatott.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.