Láthatatlan szmog

jún 11, 2016 by

Láthatatlan szmog

Jesusel‘Az emberi lelket az élő, az őszinte szívbéli és igaz szeretet lélegezteti, tisztítja és védi. Minden élőlénynek több oxigénre lenne szüksége, de a fákat is kivágja az ember és ott vannak a látható és érzékelhető levegő és vízszennyezettség is. De, van láthatatlan szmog is, mégpedig az ember által kibocsátott szeretetlenségnek, a gonosz gondolatoknak és a rosszindulatúságnak a sötét fekete, ólom nehéz és szennyes vibrációi, amik sűrűn kavarognak az éterbe és mindezek megtalálhatóak, nemcsak a környezetünkben, hanem az egész világban. A Földnek nemcsak Isten által szeretett tüdeje van, hanem van egy nagy, központi szeretet szíve is, amit az Örökkévaló Isten dobogtat, amivel az egész, az Őáltala Teremtett világot dobogtatja a soha meg nem szűnő szeretete által. Tudjuk, hogy a szív és a tüdő együtt működik, egyik a másik nélkül nem létezik, mivel együtt dolgoznak az emberi szervezetben is.

Sajnos, hogy az ember sok mindent elront, amit Isten pontosan megalkotott, amit az ember Istentől kapott, amikre bizony oda kellene figyelnie és ügyelnie kellene minden embernek! Az Univerzum és benne a Föld is mindent beszippant, benyel és benne a rossz impulzusokat is kénytelen beszívni és elnyelni, amik a levegőben vannak. Az ember a helytelen gondolkozásán keresztül, a rossz tulajdonságaival együtt bezavarja a természet rendjét, a saját szervezetét és benne pedig a lélegző lelkét is, mert sok ember nem tudja, hogy szeretetből fakadó hálával tartozik Isten felé!’

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. avatar

    Tegyük mindnyájan magunkévá Isten leírhatatlan szeretetét mivel, az Ő élő és szent létezése az emberszeretetről szól, amiben benne van a magasra emelt léce is és meg kell felelnünk mindenkor ennek az üdvös elvárásnak! Isten nemcsak az önzetlen szeretetre kódolt be bennünket, hanem az önszeretetre is, hogy a lelkünk simán és nyugodtan lélegezzen, ami elengedhetetlen az életünkben. Az önszeretet nem egyenlő az önzéssel!- mivel, ha önzően viselkedünk, akkor már nagyon ingoványos területre léptünk, amin könnyen elsüllyedhetünk, és amiben már a lelkünk rezgései sem jutnak egy rendes levegőhöz. Az önzésben fuldoklik és küszködik a lélek! Az önszeretet és az önzés között van egy határ, ahol meg kell tudni állni! Szeretni kell önmagunkat, de helyesen és tudatosan! Ennek a lényege a hálás lelkület, a megelégedettség, a türelem, a belső béke, a lelki nyugalom, a szív tiszta megnyilvánulásai, és érezzünk empátiát a szomorú sorsú és szenvedő emberek iránt.

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.