Lélegezz!

aug 29, 2015 by

Lélegezz!

A “Lélegezz!” olyan világba ragadja el a nézőt, amelyet épelméjű ember aligha akarhat megismerni. Az államügyészként dolgozó Paul Stanton lánya tüdőátültetésre vár, a kétségbeesett férfi minden más lehetőség kimerítését követően az illegális szervkereskedelem szolgáltatásai által próbál időt s életet nyerni gyermeke számára. A transzplantációs feketepiac profijai között, a mindenre kiterjedő korrupció és erőszak törvényeihez alkalmazkodva gyorsan megtanulja, hogy a kérdések mindig bajt hoznak, viszont az amerikai dollár univerzális gyógyír a problémákra. Stanton az írott törvényeket szemernyi tétovázás nélkül áthágva, minden kockázaton felülemelkedve, tántoríthatatlanul harcol lánya megmentéséért, mígnem a maga nyers brutalitásában szembesül tettei valódi következményével. Hegek, élő emberi szervek, formaldehidben konzervált magzatok a vásznon” Baltasar Kormákur filmjei kíméletet nem ismerve hozzák a néző tudomására, hogy mindannyian a biológiai törvények fennhatósága alatt állunk, s bár egyre többet tudunk a humán genomról, eme hatalom kegyeit mindhiába keressük.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Vérvonal szereplőihez hasonlóan a Lélegezz! karakterei is DNS-katasztrófák áldozatai, akik tetemre hívják a sorsot, és a görög tragédiák hőseihez hasonlóan küzdenek a fátum ellen. Intellektussal, akarattal, erővel próbálnak felülkerekedni a predesztináción, s emberhez méltó küzdelemben szenvednek elkerülhetetlen kudarcot, hogy bukásuk által arathassanak morális diadalt a vak végzet felett. A Lélegezz! a legcsekélyebb ellentmondásoktól mentesen igazolja, hogy Kormákur az amerikai filmgyártás szigorú törvények által szabályozott rendszerében elhullott európai rendezőkkel szemben különösebb tévelygés nélkül találta meg az átjárót a két kontinens között. Első nemzetközi munkája tiszta hangon elbeszélt, biztos mesterségbeli tudással megkonstruált, torokszorítóan őszinte film, de émelygőknek és megrögzött idealistáknak ellenjavallt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.