Timothy Green

Júl 19, 2015 by

Timothy Green

Timothy Green különös élete [2012]: Egyszerű drámaként indult, majd egy csodába torkollott történet részesei lehetünk. Timothy érkezése nemcsak a családot, de az egész várost meglepte. A produkció nem csupán egy dráma, hanem egy szeretni való film. Timothy Green egy becsületes, jószívű, őszinte kissrác, akit a szülein kívül mások is viszont szeretnek, ráadásul az alacsony focitudása ellenére egy sorsdöntő mérkőzésen még a győztes gólt is megszerzi. A különös fiú nagyszerű rajztudása, kiváló művészadottsága mellett, különös szokásai is vannak, a napsugarakat a széttárt kezében gyűjti össze, ráadásul mindkét lábán, a bokájánál apró levelek nőnek. A sztori nem válik élvezhetetlenné, vagy túlzóvá a szokatlan adottságokkal rendelkező gyermek miatt, mivel az orvosi segítségek ellenére sem lehet a szülőknek saját gyermeke, így a kis jövevény, a kisfiú jelenléte szimbolikus. A film szeretni való 10 éves gyermeke megédesíti és boldoggá teszi szülők mindennapjait. A produkció emésztése közben, de már az elején is érzékelhető a jó minőség, a tetszetős felvételek, a hangzatos zenék mind emelik a színvonalat. Érdekes és egyben szórakoztató művet alkotott Peter Hedges stábja.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Az egész történet egy visszaemlékezés, a sztori bemutatása a szülők által történik. A fiatal, kisvárosi házaspár csodálatos környezetben él, kissé idegesítő, egykor nevelési hibákat elkövető apákkal, testvérekkel, rokonokkal. A publikum részese lehet annak a szomorú esetnek, amikor egy fiatal házaspár nem képes gyermeket nemzeni, utolsó elkeseredésükben papírcetlikre írják le a legszebb tulajdonságait meg nem születendő gyermekükről, majd ezeket egy kis dobozba gyűjtik. Álmodozásuk, fiukról alkotott legszebb képzeleteiket este, a kertben ásták el, a kis dobozzal együtt, továbblépve csalódottságukon. A drámai műfajból hirtelen egy horror kerekedik, nagy vihar dúl a Green ház táján, házukban pedig lopakodva járkál egy ismeretlen személy.

Majd a csoda felismerésével, a leveles lábú Timothy érkezésével egy fantáziadús cselekmény kerekedik, megdöbbentve a nézőket. A kissrác úgy termett a kertben, ahogyan az ősi történelemben jegyzett legendás hősök, személyek. A gyerek különös viselkedése felkelti a figyelmet. Ráadásul a nézők érdeklődését is sikerül végig fenntartani. Timothy céllal érkezett a való életbe, a család így is szerencsésnek mondhatja magát, egy gyönyörű eseménynek lehetett részese. Ám az ősz bekövetkeztével, amikor lehullanak a falevelek, a csoda is a végéhez közeledik.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.