Magánórák

Júl 9, 2015 by

Magánórák

The Browning Version [1994]: A megkeseredett, és diákjai által utált Andrew Crocker-Harris, egy angol bentlakásos iskolában tanít görögöt és latint. A diákjai zsarnoknak tartják, nem minden indok nélkül. 20 éves pályafutás után arra kényszerítik, hogy megromlott egészségi állapotára hivatkozva visszavonuljon, és várhatóan a nyugdíjától is megfosztják. Felesége, Laura is megcsalja, élete céljának tartja, hogy a férjét bántsa, ahol csak tudja. Andrew-nek új körülményei közepette kell megtalálnia a helyét a világban… Albert Finney kiemelkedő főszereplésével. Finney ötszörös Oscar-díjra jelölt angol színész. 1960-ban a Szombat este, vasárnap reggel című brit filmben debütált, majd Laurence Olivier partnere volt A komédiás-ban. Az igazi áttörést a Tom Jones hozta meg a számára. 1970-ben a Scrooge című angol zenés drámában kapott főszerepet, melyért Golden Globe-díjjal tüntették ki.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A nyolcvanas években kapta legjelentősebb szerepeit; Válás előtt (1982), Az öltöztető (1983), A vulkán alatt (1984), melyekért kétszer is jelölték Oscar-díjra, de nem járt sikerrel. A kilencvenes években kissé háttérbe szorult pályája, és inkább csak könnyed tévéfilm szerepeket vállalt el. 2000-ben a Julia Roberts főszereplésével készült Erin Brockovich – Zűrös természet-ben tűnik fel, de játszott a Tim Burton féle Nagy hal című filmben is.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.