9 hó letöltendő

Júl 7, 2015 by

9 hó letöltendő

9 mois ferme [2013]: A romantikus fekete komédiában Ariane, egy frigid és tartózkodó bírónő, hogy átvészeljen egy munkahelyi újévi bulit, iszonyatosan berúg, és persze később semmire sem emlékszik. Csak hat hónap múlva derül ki, hogy teherbe esett azon az éjszakán, de fogalma sincs, ki az apa. Végül véletlenül kiderül, hogy Bob Nolan bűnöző a tettes, akit éppen egy különösen kegyetlen bűntény elkövetésével vádolnak. Bár ez már Albert Dupontel író-rendező-főszereplő ötödik saját filmje, elsősorban színészként ismert, például Gaspar Noé Visszafordíthatatlanjából. Noé fel is tűnik néhány pillanatra a filmben, ahogy A némafilmes Jean Dujardinje és Terry Gilliam is megvillan egy vendégszereplés erejéig. A film humora egyszerre kedves és morbid. Ez a kettősség legjobban talán abban a jelenetben ér össze, amikor a jóindulatú, de együgyű bűnöző kétségbeesett hévvel igyekszik kiötölni, hogyan is történhetett valójában a gyomorforgató bűntett, amellyel vádolják, a képtelenebbnél képtelenebb változatok pedig meg is elevenednek a maguk karikaturisztikus erőszakosságában.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Az olyan képi megoldások, mint a rengeteg döntött kameraállás, a helyenként szokatlan perspektívák és a hirtelen kameramozgások, szintén a film rajzfilmszerűségét erősítik. Jót tesz neki az is, hogy nincs beborítva csillogó romantikus mázzal, és a szokatlan románc első mozzanatának explicit szexualitása után végig kellemesen visszafogott ez a vetülete a történetnek, a végére pedig kifejezetten üdítővé válik az az esetlenség, amelyben elválunk a pártól. A két főhős egyébként ennél jobban már nem is különbözhetne egymástól, és éppen erre az ellentétre épít a cselekmény és a poénok jelentős része is.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.