Kymatica

jún 3, 2015 by

Kymatica

Az evolúció egy kifejezés, amely egyetlen organizmust definiál, és az önmaga. Önnönmaga a világegyetem, önnönmaga az Alfa és Omega, Isten és végtelen, és ez az egyetlen dolog, ami fejlődik, mert mi mind részei vagyunk önnönmagának. Semmi sem egyedül megy keresztül egy evolúciós folyamaton, vagy anélkül, hogy közvetlenül ne szolgálná az egész javát. Ezért mikor arra kezdesz gondolni, hogy van egy vezető elit, egy vezérlő kéz a függöny mögül, amely pusztulásba vezeti a bolygót, amikor azt gondolod, hogy közel a vég, az Apokalipszis, az Armageddon, és amikor arra gondolsz, hogy a fajunk kihalásra ítéltetett, ezt nem ŐK, hanem TE idézted elő. És nyomós okkal, Fejlődsz. Hagyd abba minden és mindenki más hibáztatását. Ne pánikolj a globális zsarnokság és természeti katasztrófák miatt, inkább figyelj ide! Mert a világ beszél hozzád.

Pontosan elmondja, hogy mi a bajod, és hogy hogyan javíthatod. Ne kívül keresd, fordulj vissza önmagadba, mert a lelkiismeretben van az igazság. Minden nagyobb vallás említ egy belső iránymutatást a tanításaiban. Az Atya a Fiú és a Szentlélek benned van. Teremtés: úgy tartják, hogy a Föld 4,6 milliárd éve keletkezett.

Az első 150 millió év alatt elkezdett lehűlni és gázokat engedett ki a litoszférából, amely létrehozta a földi légkör legkorábbi változatát. A légkör létrejöttét megelőzően a Nap ultraibolya sugárzása lakhatatlan körülményeket okozott, de a Föld tovább hűlt. A légköri víz lecsapódott és az oxigén felhalmozódott, szerves organizmusoknak engedve utat. Kifejlődtek az egysejtű organizmusok, majd a növényvilág. És idővel az evolúciós lánc folytatódott. Végül elérkeztünk egy fajhoz, ami nem hasonlít annyira a többihez…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.