Kitaszítva

jún 28, 2015 by

Kitaszítva

A hit fogságában: A megtörtént eseményt feldolgozó történet középpontjában egy tizenhét éves Jehova Tanúi lány áll, aki életében először lesz szerelmes. Bár szülei ugyancsak a közösséghez tartoznak, mégsem jelentenek kapaszkodót Sara számára. Apja megcsalja feleségét, majd elvának. A fiútestvérük otthagyja a gyülekezetet, „kiközösítetté” válik. Sarának döntenie kell, vagy megmarad Tanúnak, folytatja a térítgetést, netán misszionárius is lesz belőle, vagy szakít az egésszel és választja a világi életet. Egyszerre vonzza és taszítja őt az elhagyás gondolata. Fiútestvérén látja, milyen kiközösítettnek lenni, mikor a saját szülei sem beszélhetnek vele, kezd kételkedni addigi meggyőződésében. Elfojtott kérdések tőrnek felszínre és erősödnek fel. A gyülekezet vénei valamint apja részéről csupán „szeretetteljes” intést kap segítségül.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Nem érti, a szerelem, amelyet egy „kívülálló” iránt érez, miért bűnös. Egy barátnője, aki ugyancsak a közösség tagja, felvilágosítja, hogy háromféle Tanú létezik: az, amelyik minden törvényt betart, az, amelyik titokban áthágja azokat, és az, akiről ki is derül, hogy áthágta. A lényeg, hogy ne derüljön ki a félrelépés és akkor semmi baj nem lesz.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.